De Weide hervat competitie uitstekend
23 januari 2023

De Weide hervat competitie met een overwinning

Waar er vorig weekend nog in korte broek kon worden genoten van de Portugese zon, stond er vandaag met zo’n 1 tot 4 graden een wedstrijd tegen Hollandscheveld op het programma.

Op het redelijk goed bespeelbare veld, legden beide teams een weinig enerverende eerste helft op de mat. Er werden een paar speldenprikjes over en weer gegeven, maar echt grote kansen waren er niet. Totdat Luchtenberg in minuut 44 de bal in de kluts voor zijn voeten kreeg en tekende voor de 0-1 ruststand.

Nadat de prima leidende scheidsrechter Wieringa voor de tweede helft had gefloten, had de Weide vooral de betere kansen, maar hield de keeper en het houtwerk de Weide van het scoren af. Het duurde tot minuut 80, totdat de groenwitten hun voorsprong uitbouwden. Het was Greving die in de hoogste versnelling zijn tegenstander het nakijken liet en de bal perfect aflegde bij de tweede paal. Hier stond Muysson geheel vrij om de bal simpel in de goal te tikken; 0-2. In de laatste minuten van de wedstrijd gooide de goed spelende Muysson er ook nog maar eens een versnelling uit, waarbij hij niet zelfzuchtig bleek en de bal aflegde aan de ingevallen Baas. Deze kon deze pass gemakkelijk promoveren tot doelpunt en zo werd het uiteindelijk 0-3.

Een goed resultaat, waarmee goede zaken worden gedaan in de algemene ranglijst en ook in de tweede periode. Komend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen WVV.

De blinde poule is gevallen op nummer 20, deze is gewonnen door Marco Kikkert. Gefeliciteerd, jij wint de €50! 💰