Rick Veldman nieuwe aanwinst de Weide 1
08 mei 2023

Rick Veldman naar v.v. de Weide 🟢⚪️

De volgende versterking voor het seizoen 23/24 is binnen voor v.v. de Weide. Rick Veldman komt deze zomer over van vv Noordscheschut. Rick speelt sinds 2016 bij onze blauw/witte buren, waar hij sinds 2017 al deel uit maakt van de eerste selectie.

Dick Treur (CVZ): "In de gesprekken met Rick, en onze trainer Patrick Beek, werd duidelijk dat Rick, hoewel hij nog jong is (23), al veel ervaring opgedaan heeft op een hoger niveau. Deze ervaring zal goed van pas komen in het doorontwikkelen van onze jonge spelersgroep en geeft ons binnen de selectie meerdere mogelijkheden. Afgelopen seizoen is geweest om te bouwen aan onze spelersgroep en we hopen daar volgend jaar de eerste vruchten van te plukken”.

Ook Rick is enthousiast: "Ik ben met meerdere clubs in gesprek geweest, maar kreeg bij de Weide het beste gevoel. Het jonge team past goed bij mij en de eerste kennismaking met de groep beviel erg goed. In gesprekken met trainer Beek, kwam duidelijk naar voren hoe de club wil bouwen naar de toekomst en ik heb er veel zin in om daar komend seizoen deel van uit te maken!”