Agenda activiteitencommissie 2021
08 september 2021

Activiteiten 2021

01 Oktober:
Wat weet jij nou van voetbal af? Uit het verleden is gebleken dat iedereen die aan deze leuke quiz mee doet er veel plezier aan beleeft en er ook nog wat leert. Wat wil men nog meer? Een voetbalquiz op deze vrijdagavond. We beginnen om 20:00 uur. Opgeven kan bij de activiteitencommissie.

17 oktober:
Oktoberfest! Zieh deine Lederhose oder dein Kleid an, ess eine Bratwurst und trink ein Bier. Das Oktoberfest ist etwas zum Feiern. Das machen wir also hier. We beginnen dit geweldige feest om 20:30 uur. Opgeven kan bij de activiteitencommissie.

20 oktober:
Zoek jij nu echte tegenstanders op de gameconsole? Dan is er voor jou deze hele mooie gamemiddag. Speel Fifa 21 en kroon je tot de digitale kampioen van onze voetbalvereniging. Dit toernooi is bedoeld voor de jeugd en opgave kan tot en met 15 jaar. We beginnen om 14:00 en opgeven kan bij de activiteitencommissie.

26 november:
Het is alweer zover. De Sint is in het land en gelukkig was de activiteitencommissie op tijd om Sinterklaas te strikken voor een bezoek aan vv De Weide.

27 November:
De Jaap de Jonge trofee! Dit darttoernooi is sinds 1999 een begrip binnen de club. Wie is de beste darter binnen de voetbalclub? Meld je aan bij Sitting Bull om aan dit toernooi mee te doen.

17 december:
Kerstzaalvoetbaltoernooi! Nu de dagen wat korter worden is er natuurlijk niks leuker dan om een toernooi te spelen in de zaal. En dat is wat we gaan doen. Geef je op bij de activiteitencommissie en dan zien we je graag op vrijdag 17 december.

18 december:
Kerstklaverjassen! Wat is er nu mooier dan het winnen van een mooi vleespakket bij het kerstklaverjassen? We beginnen al op tijd om 11:00 uur in de ochtend. Tussen de middag kan er tijdens de lunch lekker genoten worden van een bakkie snert met een broodje. Kom dus lekker langs om een kaartje te leggen.

30 december:
Tot 2000 quiz! Natuurlijk zit half Nederland aan de radio gekluisterd om te luisteren naar de Top 2000. Maak even tijd vrij en doe mee aan de Top 2000 quiz. Met 100 vragen en mooie prijzen. Lekker wat ontspanning zo vlak voor de jaarwisseling.

31 december:
Oudjaarsdag. Dat is zo een dag waarop je even terug kijkt op het afgelopen jaar onder het genot van een drankje en een oliebol. En natuurlijk met die geweldige Top 2000 op de achtergrond. Vanaf 15:00 uur is de kantine geopend.

(Verder informatie over deze activiteiten zal verschijnen op de website en de verschillende social media van vv de Weide. Hierin staat ook ruim van tevoren bij wie en wanneer men zich kan opgeven voor de verschillende activiteiten)