← Vorige pagina
Benefiet Voetbalquiz clubs regio Hoogeveen
08 maart 2021


Benefiet Voetbalquiz clubs regio Hoogeveen

HOOGEVEEN - Het Corona-virus houdt ons land nog altijd in zijn greep. De deuren van de sportcomplexen zullen de komende tijd helaas nog gesloten moeten blijven. Dit betekent ook dat de voetbalclubs de komende tijd geen inkomsten kunnen genereren in de gezelligste kantines van het land. Daarom is het idee ontstaan om een Benefiet Voetbalquiz te organiseren, waarbij alle regionale clubs aan mee kunnen profiteren.

HZVV, SV Pesse. VV De Weide, VV Hollandscheveld, VV Hoogeveen, VV Noordscheschut, SV HODO, VVAK, VV Tiendeveen, ZZVV, SC Elim, VCG en VV Zuidwolde hebben aangegeven mee te doen.

Rob Klooster, Arjo Rosendal en Bart-Jan Wolting zijn de initiatiefnemers. Zij organiseren de quiz in samenwerking met Hoogeveen TV. Er wordt gebruikgemaakt van de Kahoot-app.

De voetbalquiz zal op vrijdagavond 12 maart worden gehouden. “Er kan zowel individueel als in teamverband meegedaan worden”, vertellen de initiatiefnemers. “De inleg van de voetbalquiz bedraagt €10,-. Al het inleggeld zal geschonken worden aan de deelnemende verenigingen. Elke deelnemer mag zelf bepalen naar welke club zijn inleg gestort wordt. Ook zal er de mogelijkheid aangeboden worden om extra geld aan je favoriete club te doneren. Om transparant te blijven zullen wij een overzicht van alle betalingen aan de penningmeesters sturen.”

Uiteraard zijn er met deze quiz ook mooie prijzen te winnen! Elke deelnemende club brengt prijzen in.

Opgeven kan via de volgende link: https://bit.ly/3soaIlvAls bestuur van vv de Weide willen we jullie allen van harte oproepen om a.s. vrijdagavond mee te doen. Op deze manier heb je én een leuke avond én ondersteun je ook nog eens v.v. de Weide in deze lastige tijden!

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. de Weide


v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting