Corona protocol versoepelingen
30 mei 2021

Versoepelingen

Goed nieuws! Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Onder vinden jullie de belangrijkste punten die tevens verwerkt zijn in ons coronaprotocol (zie https://vvdeweide.nl/corona-protocol):

Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn weer volledig toegestaan. Teams zullen nader bericht ontvangen over de regio-cup.

Senioren mogen weer volledig trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Kantines (en terrassen) mogen open onder dezelfde voorwaarden als de horeca. In de komende dagen gaan wij bekijken hoe we op een verantwoorde manier de kantine en/of het terras kunnen openen. Informatie zal via de website gedeeld worden zodra er duidelijkheid is.

Er kan weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches.

De algemene ledenvergadering van 24 juni vindt plaats in de kantine.
            Zie ook: Corona protocol