CORONA UPDATE
19 november 2021

CORONA UPDATE

Nu het aantal coronabesmettingen toeneemt, konden meer ingrijpende maatregelen niet uitblijven. Hierdoor zijn er per 13 november jl. aanvullende maatregelen in gegaan, voor alle geledingen in de samenleving, zo ook de sport.

Gelukkig kunnen we blijven trainen en voetballen, maar publiek is hierbij helaas voorlopig niet welkom. De komende 3 weken is ons sportpark (incl. kantine) voor publiek/supporters gesloten. Wel hebben diegenen die gevoetbald hebben en de mensen die vanuit hun functie aanwezig moeten zijn, zoals o.a. trainers, begeleiders, specifieke vrijwilligers, scheidrechters en officials toegang tot de kantine.

Het meest actuele protocol staat op onze website: https://www.vvdeweide.nl/corona-protocol.

Onderstaande spelregels gelden voor de komende periode:

Spelregels:

- Publiek is niet welkom bij wedstrijden/trainingen, wel de personen die functioneel noodzakelijk zijn zoals trainers, leiders, scheidsrechters en specifieke vrijwilligers.
- Chauffeurs van spelers naar een uitwedstrijd vallen onder teambegeleiding (max. 5 chauffeurs per team).

Onze kantine

- Iedereen die functioneel en noodzakelijk aanwezig moet zijn bij de wedstrijden kan gebruik maken van de kantine.
- Bij de ingang van de kantine zal gecontroleerd worden op het corona toegangsbewijs.
- De kantine is doordeweeks dicht, behalve voor commissie-overleg.

Overig

Het halen en brengen van de (jeugd)spelers is uiteraard prima, maar verblijf op of rond de velden gedurende trainingen en/of wedstrijden niet.

Tot slot

Wij vragen spelers, ouders en supporters om begrip en medewerking om er zo samen voor te zorgen dat we de deze aanvullende maatregelen respecteren. De vorige perioden hebben wij ervaren dat we dit samen goed aankunnen.

Ook in deze lastige periode doen we een beroep op jullie om te blijven om kijken naar elkaar. Wij zijn tenslotte een vereniging.