Corona update...
16 oktober 2020

AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN (VANAF 14 OKT)

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober ter bestrijding van het coronavirus extra maatregelen aangekondigd. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.

• Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.

• Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijden spelen bij de eigen vereniging.

• Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten. Het tpilet in d eoude kleedkamers blijft wel open.

• Publiek is niet toegestaan op de sportaccommodatie.

Graag verwijzen wij naar het aangepaste protocol op: https://www.vvdeweide.nl/corona-protocol. Wij vertrouwen op een ieders medewerking en het naleven van bovengenoemde afspraken.

Met sportieve groet,
Het bestuur

NB: de boekjes met verkochte loten van de Grote Clubactie, kunnen ingeleverd worden in de groene brievenbus bij de hoofdingang van de club. Vergeet niet de sticker op het boekje goed in te vullen.