Corona update...
30 september 2020

AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN (VANAF 29 SEPT)

Op maandag 28 september heeft het kabinet aangescherpte maatregelen genomen. Zo mag er geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden en moet de kantine gesloten zijn. Dit betekent dat we als bestuur de volgende aanvullende maatregelen genomen hebben:

• De kantine is gesloten, voor drinken tijdens de rust wordt gezorgd.
  • Ouders/verzorgers mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.
  • Ouders/verzorgers van JO6 t/m JO11 mogen de spelers halen en brengen tot aan de poort van het hoofdveld. Hier worden de kinderen opgehaald door de trainers of leiders.
  • Spelers vanaf JO12 gaan zelfstandig naar het veld, fietsen worden geplaatst bij de hoofdingang.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
  • Bij thuiswedstrijden vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen niet blijven kijken.
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.
Wij vertrouwen op een ieders medewerking en het naleven van bovengenoemde afspraken.

In de bijlage vind je het aangepaste protocol vanuit de vereniging. Heb je nog vragen of tips dan kun je deze mailen naar voorzitter@vvdeweide.nl

Met sportieve groet,