Datum Algemene ledenvergadering
13 november 2022

Reserveer de datum voor de Algemene Ledenvergadering van v.v. de Weide!

V.v. de Weide houdt twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV). De volgende ledenvergadering staat gepland voor maandag 12 december a.s. om 19:30 uur in ons clubgebouw. Op de ALV worden belangrijke besluiten voor onze club genomen. Daarnaast informeert het bestuur je over het reilen en zeilen binnen onze vereniging. De ALV is ook de plek waar nieuwe bestuursleden kunnen worden aangesteld. Op dit moment hebben we drie vacatures binnen ons bestuur:

- ​Bestuurslid Secretariaat
- ​Bestuurslid Jeugdzaken
- ​Bestuurslid Dames zaken

Mocht je hier voor belangstelling hebben, of ken je iemand die hier op een goede wijze invulling aan kan geven, dan horen we dit graag. Reacties kunnen gestuurd worden aan secretaris@vvdeweide.nl

De agenda wordt ongeveer twee weken voor de ALV gepubliceerd. Dan zullen ook de vergaderstukken beschikbaar zijn.
Graag zien we je op de ALV van 12 december a.s. Reserveer dan ook alvast deze datum in je agenda!

Bestuur v.v. de Weide