De Weide pakt het eerste punt
10 oktober 2022

De Weide speelt gelijk in Zuidlaren

Het eerste elftal heeft afgelopen zaterdag het eerste punt gepakt van dit seizoen. In de wedstrijd tegen FC Zuidlaren gingen beide teams na een weinig enerverende eerste helft rusten met de welbekende brilstand. Hierbij moest Kat al snel geblesseerd uitstappen met een waarschijnlijke hersenschudding.

In de tweede helft kwam de thuisspelende ploeg op een 1-0 voorsprong. Hierna deden de Groenwitten er alles aan om de gelijkmaker te maken, die in de 75e minuut volgde door een venijnig schot van Morsink; 1-1.

In het laatste kwartier moest de Weide verder met tien man, nadat Grevink het veld geblesseerd moest verlaten, terwijl de Weide al uitgewisseld was. Uiteindelijk waren er nog wat kansen aan beide kanten, maar werd er niet meer gescoord. Zo is het eerste punt binnen, maar heerst er ook het gevoel dat er wellicht meer in had gezeten. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen DKB