De Weide sluit jaar winnend af
18 december 2022

De Weide sluit 2022 winnend af💫

Afgelopen zaterdag speelde ons eerste elftal de thuiswedstrijd tegen directe concurrent CSVC uit Coevorden. Het verschil in punten bedroeg vooraf 4 punten.

Al een paar minuten nadat pupil van de week Olivier Herrera-Luitjes de aftrap had verricht, kwam de Weide op voorsprong door een snelle goal van Luchtenberg. Dat de Weide vandaag een goed resultaat wilde neerzetten werd al snel duidelijk, want binnen 25 minuten stond er al een 4-0 voorsprong op het scorebord, door goals van Koekoek, Coulier en nogmaals Luchtenberg. Nadat de Groenwitte storm wat meer was gaan liggen, deed CSVC tweemaal wat terug via oud de Weide speler Ucan. Hierdoor was de ruststand 4-2.

Waar het publiek de eerste helft vermaakt werd met doelpunten, was het de tweede helft het tegenovergestelde. De ploeg van trainer Beek gaf weinig kansen meer weg en creëerde ook niet veel meer. Hierdoor wordt er gewonnen met 4-2 en gaat de Weide voorlopig als nummer 6 de winterstop in met een wedstrijd meer gespeeld. Waar het dit seizoen moeizaam begon, begint er steeds meer lijn in te komen en stromen de punten ook langzaam binnen.

Op 21 januari wordt de competitie hervat en in de winterstop zal er nog in de zaal worden gespeeld, informatie hierover volgt later.

De blinde poule is deze week gevallen op nummer 56, helaas is dit nummer niet verkocht en is er dus geen winnaar.