Online ALV
03 november 2020

Afgelopen maandag heeft vv de Weide haar eerste online ALV gehouden.

Door Corona is het op dit moment niet mogelijk een fysieke ALV te houden. Toen dat enige tijd geleden duidelijk werd heeft het bestuur van vv de Weide contact opgenomen met Michael Steenbergen Videproducties. Dat heeft er toe geleid dat we gisteravond in de studio van Michael Steenbergen Videoproducties historie hebben geschreven: de eerste online ALV in de geschiedenis van vv de Weide.

Een beetje onwennig was dat wel. Het Dagelijks Bestuur van vv de Weide was in de studio aanwezig en de overige bestuursleden waren online verbonden, evenals een 35-tal geïnteresseerde leden. Maar als bestuur kijken we terug op een, naar omstandigheden, bijzonder geslaagde avond. Vanuit de studio werden aan de hand van een Power Point Presentatie de geagendeerde punten doorgenomen, en de bestuursleden die via Zoom verbonden waren, konden vanachter hun scherm een toelichting geven. Leden konden via de chat vragen stellen. Via polls die in beeld verschenen kon er gestemd worden. Zelfs onze meer seniore leden hadden de moeite genomen via het beeldscherm in te loggen.

Het bestuur is blij dat via deze weg de ALV toch kon plaatsvinden, en leden en bestuur op deze wijze blijk konden geven van verbinding met elkaar. Een nieuwe manier van vergaderen, en van het met elkaar communiceren. Is dit de toekomst? Dat is de vraag, als bestuur, en waarschijnlijk jullie ook als leden, missen het intersociale contact en het praatje in de kantine. Ondanks de geslaagde avond hopen we dan ook dat we de volgende ALV weer in onze eigen kantine van vv de Weide te kunnen houden.

Voor nu: blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Bestuur vv de Weide