Eduard Benjamins Lid van verdienste
04 juni 2022

Voor zijn jarenlange inzet voor v.v. de Weide werd Eduard Benjamins op 28 mei benoemd tot lid van verdienste.
Eduard zet zich al vanaf de oprichting in voor onze vereniging. Eerst bij de (uit)bouw van de oude kantine en oude kleedkamers, vanaf 2006 als beheerder van de huidige accommodatie. Alle dagen van de week is hij te vinden op het sportcomplex en zo is hij voor velen hét gezicht van v.v. de Weide.

Al voordat Eduard ziek werd, wilden de leden en het bestuur graag hun waardering uitspreken voor zijn uitzonderlijke inzet. Doorgaans vindt de benoeming voor erelid van dienst plaats op de ALV, maar vanwege de gezondheid van Eduard, is besloten de uitreiking te vervroegen.

In aanwezigheid van zijn vrouw Annie, kinderen, kleinkinderen en goede vrienden, overhandigde onze voorzitter de oorkonde aan de zeer verraste Eduard. Ook kreeg Eduard een v.v. de Weide shirt met rugnummer 40, voor alle 40 jaar dat hij actief was bij onze vereniging.

Wij zijn trots op Eduard en dankbaar voor al zijn hulp! Wij wensen de familie Benjamins veel sterkte toe de komende tijd en hopen dat ze nog veel mooie momenten samen zullen hebben.