Een uitdaging van onze hoofdsponsor
13 mei 2022

Een uitdaging van onze hoofdsponsor

Bericht voor alle leden van v.v. de Weide: onze hoofdsponsor Intersport Jan Bols heeft een actie opgezet waarbij jij een waardecoupon van € 10,- kunt verdienen en onze club dan € 5,- overgemaakt krijgt. Dat zit zo.

Intersport Jan Bols heeft ons uitgedaagd om voor 30 juni a.s. minimaal 50% van onze leden te verzamelen in de v.v. de Weide groep in de Intersport club app. Als dat lukt ontvangt iedereen die mee heeft gedaan de waardecoupon. Zullen we samen deze uitdaging aangaan?

Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de Intersport Club app te downloaden en je vervolgens aan te melden bij de v.v. de Weide groep. De activatiecode hiervoor is: VVDEWEIDEVIP

Zijn er meerdere leden van jouw gezin lid van onze club? Dan mogen zij zich allemaal apart aanmelden. Meer info over deze uitdaging vind je in de flyer die op de club en in de winkel ligt. Via onderstaande link ga je ook naar de flyer: