Gertje overleden
24 december 2020

Gertje overleden

Diep geraakt zijn wij door het plotseling overlijden van Gert Vogelzang, onze Gertje (51)😢

We zullen Gertje herinneren als Überleider van v.v. de Weide. Gertje was vele jaren de meest betrokken (en kritische 😉) supporter van onze vereniging en speciaal van De Weide-1. Alle wedstrijden was hij aanwezig op het hoofdveld met zijn v.v. de Weide-jas en groen-witte sjaal om. Hij stond bij elke thuiswedstrijd in de hal om de tegenstanders en scheidsrechters te ontvangen en begeleidde de pupil van de week. Ook was hij verantwoordelijk voor de afsluitende yell voordat het 1e elftal het veld opging. In de kantine wilde hij altijd helpen; achter de bar, in de koffiecorner en met extra activiteiten.

Zijn behulpzaamheid, fanatisme en enorme enthousiasme worden nu al gemist. Namens alle leden van v.v. de Weide willen wij zijn familie en vrienden veel sterkte wensen met dit grote verlies.

Bestuur v.v. de Weide