Grote Cubactie
27 augustus 2021

2021
Na de succesvolle actie van vorig jaar (netto opbrengst €4816,00) gaan we ook dit jaar proberen veel loten te verkopen. Om dit te stimuleren hebben we een prachtig prijzenpakket samengesteld; je kunt je eigen trainingskleding verdienen en de teams waarvan de spelers samen veel verkopen kunnen mooie teamprijzen winnen. Ook werken we met QR-codes waardoor de verkoop nog gemakkelijker gaat.

Doel: minimaal 2500 loten verkopen met als netto opbrengst €4500,00.
Besteding: 1/3 speelhoek kantine, 1/3 verbouw kleedkamers, 1/3 voorziening tussenjeugd (bv pannakooi of tafeltennistafel).

Individuele prijzen lotenverkoop
Alle jongens en meisjes krijgen een verkoopboekje met daarin loten. Hieronder staat wat je krijgt bij de verkoop van loten.

- Brons 11 t/m 19 loten: een frietje fris in de kantine én een Intersport voetbaltasje;
- Zilver 20 t/m 29 loten: een Intersport voetbaltasje én een paar voetbalkousen;
- Goud 30 t/m 44 loten: een paar voetbalkousen én een voetbalbroekje
- Diamant 45 loten en meer: een paar kousen én broekje én een voetbalshirt.
    Teamprijzen teams Onder 13 en jonger:
    Voor de gemiddeld twee best verkopende teams een voetbalclinic bij een noordelijke BVO met indien mogelijk aansluitend het bijwonen van een competitiewedstrijd (kaartjes voor eigen rekening).

Overige jeugdteams:
    Voor de teams die 60 loten of meer kopen of verkopen een uur bowlen voor het hele team (2 banen)

Senioren en damesteams:
    Welke teams kopen als team een Superlot? Eén Superlot staat gelijk aan 50 loten en daarmee maak je als team kans op mooie prijzen. Wij geven als beloning een rondje voor het hele team na een wedstrijd.

Tijdschema:
    - tot 18 september Promotie en uitdelen verkoopboekjes
    - za 18 september Start verkoop loten
    - tot 20 november Inleveren verkoopboekjes in “schatkist” in de kantine
    - za 4 december Bekendmaking beste verkopers/teams
    - do 9 december Landelijke trekkingsuitslag
      Samen zijn we sterk, dus help mee!

Contactpersonen voor deze actie zijn Monique Bruinsma, Roelien Roos, Annemarie van Houten, Thijs Hein en Eduard Botter.