← Vorige pagina
Hersenstichting collecte
28 januari 2021


Doneer online voor de Hersenstichting

Naast het vrijwilligerswerk welke ik doe voor de vereniging zet ik mij ook met veel plezier en passie in voor de Hersenstichting.

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Dat is hard nodig, want maar liefst 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Van dementie, parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden.

De Hersenstichting investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Om dit te bereiken laat ze onderzoek doen, geeft ze voorlichting en zet ze zich in voor betere patiƫntenzorg, revalidatie en participatie.

Nu we dit jaar niet deur aan deur kunnen collecteren vraag ik of je misschien iets in de online collectebus wilt doneren. Alvast hartelijk dank!

De online collectebus van Hoogeveen is te bereiken via onderstaande link, of via de QR-code. Hier kunt je zelf doneren of je kunt deze link in jouw netwerk delen.

https://hersenstichting.digicollect.nl/hersenstichting-collecte-hoogeveen
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting