Kerstwens
23 december 2020

Beste vrienden van v.v. de Weide,

We kijken met z’n allen terug op een zeer bijzonder jaar, waarin alles anders was dan normaal. Alle zekerheden waaraan we zo gehecht zijn, werden aan het wankelen gebracht. Dit alles door het alles overheersende Corona-virus. Dit geldt vooral voor de gezondheid, maar daarnaast is het inperken van de vrijheden door velen als een enorme last ervaren. Niet meer op vakantie gaan, niet meer uit eten kunnen gaan, beperking van de sociale contacten en niet meer sporten in groepsverband of met publiek.

Ook voor v.v. de Weide heeft Corona veel gevolgen gehad. Slechts op een zeer beperkt aantal zaterdagen kon gevoetbald worden en de kantine is een groot gedeelte van het jaar dicht geweest. Aan alles waar je als voetvalvereniging voor wilt staan, kon maar zeer beperkt invulling gegeven worden. Als bestuur van v.v. de Weide willen wij jullie bedanken voor jullie trouw en betrokkenheid in dit bijzondere jaar. Dat toont de onderlinge verbondenheid en maakt v.v. de Weide een echte vereniging.

We wensen jullie onder deze moeilijke omstandigheden goede feestdagen toe en hopen van harte dat we jullie in 2021 op en rondom het sportveld weer mogen ontmoeten.

Voor nu: let een beetje op elkaar, blijf sterk en vooral gezond!

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. de Weide