Laatste eer Gertje
30 december 2020

Laatste eer Gertje

Graag willen wij als v.v. de Weide de laatste eer bewijzen aan Gertje.
Dit zullen wij doen op maandag 4 januari van 11:15-12:15u.

Wij roepen een ieder op die Gertje gekend heeft en graag afscheid wil nemen, om naar ons sportpark te komen. Wij zullen daar de rouwauto ontvangen middels een erehaag waarna Gertje door spelers van het 1e het hoofdveld opgedragen wordt. Het publiek zal hierbij langs de lijnen van het veld staan. De familie van Gertje is ook aanwezig bij dit afscheid.

Na de ceremonie op het hoofdveld, zullen wij weer een erehaag vormen als de rouwauto vertrekt richting Yarden in Fluitenberg. Hier zal de crematieplechtigheid in besloten kring plaatsvinden. Het is voor de leden van v.v. de Weide mogelijk deze plechtigheid via een link te volgen. Hierover ontvangen jullie bericht via de mail.

Stewards zullen het geheel in goede banen leiden en fakkels uitdelen voor de erehaag. We verzoeken iedereen dringend de geldende corona-regels in acht te nemen en rekening met elkaar te houden. Neem voor de zekerheid een mondkapje mee.

Wij hopen Gertje op deze manier een mooi afscheid te geven en de familie kunnen laten zien hoe belangrijk hij voor ons was.

Graag jullie aandacht voor het programma van maandag 4 januari:
11.00 uur
Publiek aanwezig op het sportpark voor de erehaag. De rouwauto zal via de oude ingang (Stichting Salawaku) het terrein oprijden. De erehaag zal opgesteld worden langs de laan richting het hoofdveld.
11.15 uur
Rouwauto rijdt door de erehaag richting het hoofdveld. De mensen in de erehaag sluiten, zodra de auto is gepasseerd, aan en volgen de auto. Bij het hoofdveld lopen de mensen van de erehaag het veld op. De rouwauto rijdt naar de hoofdingang.
11.30 uur
Spelers 1e elftal brengen de kist het veld op.
11.40 uur
Kist staat op de middenstip, hier zal een korte toespraak plaatsvinden.
12:00 uur
Kist wordt door de spelers weer naar de auto gebracht. Publiek vormt een erehaag op de parkeerplaats van v.v. de Weide.
12.15 uur
Rouwauto vertrekt naar crematorium
13.00u
Crematieplechtigheid vindt in besloten kring plaats bij Yarden te Fluitenberg. Leden van v.v. de Weide ontvangen een link voor de livestream. Genodigden zullen deze livestream bekijken in de kantine van v.v. de Weide. Onze voorzitter zal hen hiervoor uitnodigen.