Overlijden Gerard Wulffraat
05 maart 2021

Hedenochtend hebben wij met verdriet kennis genomen van het overlijden van Gerard Wulffraat.

In Gerard verliezen wij een gepassioneerd en betrokken mens. Gerard was een echte voetballiefhebber en altijd op of rond de voetbalvelden te vinden. Niet alleen voor v.v. de Weide maar ook voor buurtverenigingen JVZ, v.v. Hollandscheveld en v.v. Noordscheschut is Gerard van grote waarde geweest.

Gerard is jarenlang bij deze verenigingen actief geweest als trainer. Sinds 2018 was hij bij onze vereniging betrokken als trainer en Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw. Dit seizoen trad hij ook toe tot de commissie Voetbalzaken.
Ondanks dat Gerard de afgelopen jaren te maken kreeg met ziekte, bleef hij zelfs in deze periode ontzettend betrokken en zichtbaar binnen onze vereniging.

Helaas heeft Gerard de strijd tegen zijn ziekte verloren en is hij op 5 maart 2021 op 62-jarige leeftijd overleden. Wij wensen de familie en vrienden van Gerard ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Verdere informatie over de mogelijkheden tot afscheid nemen van Gerard, volgen nog.

De voetbalactiviteiten bij v.v. de Weide gaan na overleg op wens van de familie door.

Bestuur v.v. de Weide