← Vorige pagina
Patrick Beek hoofdtrainer seizoen 22/23
06 januari 2022


Patrick Beek nieuwe hoofdtrainer v.v. de Weide

V.V. de Weide heeft Patrick Beek vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer van de 1ste selectie. In goed overleg met de spelersraad, het bestuur, en de Commissie Voetbal Zaken (CVZ) zijn beide partijen een 2-jarig contract overeengekomen.
Patrick is voor het 3de seizoen trainer van FC Klazienaveen, alwaar hij dus aan het einde van dit seizoen vertrekt.

Dick Treur (bestuurslid senioren): "met Patrick halen we een ervaren trainer binnen, die al jaren actief is als hoofdtrainer maar ook de hoogste jeugd getraind heeft. Dat laatste vinden we een pluspunt, gezien de jonge groep, en het belang dat we hechten aan doorstroming van de jeugd. In de gesprekken die we gevoerd hebben, werd duidelijk dat de voetbalvisie van ons, bijna volledig overeenkwam met die van Patrick, en ook de spelersraad was direct enthousiast. Daarnaast was Patrick duidelijk in zijn ambitie, welke hij naar verwachting bij v.v. de Weide kan waarmaken.”

Patrick: “het gevoel bij de Weide was direct goed. Vanaf het eerste gesprek met de CVZ, maar zeker ook met de spelersraad in het daaropvolgende gesprek. De Weide is een mooie grote club, met een mooie accommodatie en een jong 1ste én 2de elftal, waarbij ik met mijn voetbalvisie en manier van coachen goed zal passen".

Voorzitter Tjeerd de With en Patrick Beek tekenen de contracten
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting