Protos Weering 22/23
04 januari 2023

Trots!

Het eerste elftal is helaas gestrand in de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Uiteindelijk is het team 14e geworden van de in totaal 100 teams, wat alsnog een knappe prestatie is. Op Coulier na, speelden alle jongens namelijk hun eerste keer Protos Weering.

Waar wij als club trots kunnen zijn op de prestaties van de spelers, verdienen ook alle supporters en betrokken vrijwilligers een groot compliment!

Er zal snel weer gestart worden met het seizoen, dus voor de spelers gaat de focus nu weer richting het veldvoetbal. Op 13 januari vertrekken de 1e, 2e en 3e selectie met enkele leden van de businessclub voor trainingskamp naar het Portugese Lissabon.

Op dinsdag 17 januari speelt het eerste elftal de eerste oefenwedstrijd om 20:00 bij en tegen VV Avereest.

Een samenvatting van de halve finale Protos Weering is te zien op beelden gemaakt door Gerjo Stegeman van Hoogeveen tv: