Technische staf de Weide 1 seizoen 2022/2023 is compleet
05 mei 2022

Technische staf v.v. de Weide compleet voor 2022-2023

Met het aanstellen van Aron Petstra als assistent-trainer, en Wafik Sharobeem als keeperstrainer heeft v.v. de Weide de technische staf voor het seizoen 2022-2023 inmiddels compleet.

Wafik is een ervaren keeper, die jaren gekeept heeft bij diverse clubs in Hoogeveen. Hij heeft de afgelopen seizoenen jeugdkeepers getraind, en is de laatste paar seizoenen al aangesloten bij de keepers van senioren, waar hij ook keeperstrainer Mol vervangt bij afwezigheid. “Met Wafik hebben we een zeer betrokken keeperstrainer in huis,” aldus Dick Treur van de Comissie Voetbal Zaken. “De huidige groep keepers kan ontzettend goed met Wafik. Hij is zeer kundig en uitdagend in zijn trainingen wat zorgt voor goede ontwikkeling bij onze keepers en dat hij ze weet te enthousiasmeren.”

Daarnaast heeft de CVZ Aron Petstra vastgelegd als assistent-trainer. Daarnaast zal Aron trainer blijven van het 3de, wat hij momenteel ook is. Een duo-baan dus. Dick Treur: “Aron is een jongen van de club, waar we erg blij mee zijn. De inhoud van zijn trainingen, de bevlogenheid en het enthousiasme waarmee hij voor de groep staat, passen heel goed in de visie die wij hebben betreffende de senioren. Wij zijn van mening dat hij complementair zal zijn aan onze nieuwe hoofdtrainer, en hebben het volste vertrouwen in de samenwerking volgend seizoen.”