Teleurstellend verlies de Weide 1
13 november 2022

Teleurstellend verlies de Weide 1

Helaas is het eerste elftal er niet in geslaagd om de drie punten mee nemen uit Sappemeer. Het was een wedstrijd met een relatief eenzijdig spelbeeld, waarbij de groenwitten veelal de bal hadden, maar HSC effectiever bleek in het afmaken van kansen.

In de eerste helft kreeg het team van trainer Beek meerdere kansen, maar ging het rusten met een 1-0 achterstand en had het na 25 minuten al tien man wegens een rode kaart van Tiggelaar. De tweede helft werd het snel gelijk door een kopgoal van Luchtenberg. Ondanks dat de Weide met een man minder speelde, maakten zij nog steeds meer aanspraak op de voorsprong. HSC hield zich echter staande en maakte in de laatste fase van de wedstrijd zelfs nog de 2-1 en 3-1.

Deze einduitslag betekent dat het gat steeds iets groter wordt met de veilige middenmoot en wacht komend weekend de lastige wedstrijd tegen koploper ZZVV.