Dankwoord 40-jarig jubileum
24 april 2022

Dankwoord 40- jarig jubileum

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na maandenlange voorbereiding was eindelijk de dag aangebroken waarop het 40-jarig jubileum van onze club gevierd kon worden.

Allereerst vanuit het bestuur een groot compliment voor onze Activiteitencommissie (www.vvdeweide.nl/activiteitencommissie). Al in oktober vorig jaar is gestart met alle voorbereidingen en dankzij een strakke planning en goede organisatie konden leden en oud-leden genieten van een geweldig feest.

Wat ons jubileumfeest ook heel mooi liet zien, is de grote mate van samenwerking, medewerking en betrokkenheid binnen onze vereniging. Ontzettend veel vrijwilligers waren actief op deze dag. Van het opbouwen van de tent op vrijdagavond tot het begeleiden van het spellencircuit. En niet te vergeten onze kantinevrijwilligers die dag en nacht klaarstonden.

Namens het bestuur willen we iedereen bedanken die op welke wijze dan ook bijgedragen heeft aan het vieren van dit prachtige jubileum.

Sportieve groet,
Bestuur v.v. de Weide