Tussenstand Grote Clubactie
02 oktober 2021

Tussenstand Grote Clubactie

Onze jeugdleden zijn heel goed bezig met de verkoop van loten. Op de site van de Grote Clubactie kunnen we zien hoeveel loten er online, dus met de QR-code verkocht zijn. Op dit moment zijn er online 993 verkochte loten geregistreerd op naam van onze club wat neerkomt op een bedrag van €2383,20. We zijn er nog niet want ons doel is om 2500 loten te verkopen maar het begin is voortreffelijk. De top vijf van de jeugdteams op dit moment:

1 JO12-3 met 129 loten
2 JO9-3 met 94 loten
3 JO11-1 met 81 loten
4 JO11-2 met 75 loten
5 JO6/7 met 66 loten

Oproep aan alle jeugdteams om nog een poosje gas te geven en nog meer loten te verkopen waarbij je natuurlijk prachtige prijzen kunt winnen zoals een clinic en natuurlijk je eigen trainingskleding.

Alle seniorenteams krijgen van ons een QR -code waarmee zij als team een Superlot kunnen aanschaffen. Dan heb je als team 50 loten gekocht en maak je kans op prachtige prijzen en je helpt de club een handje om door deze lastige tijd heen te komen. Als de jeugd het zo goed doet,mogen de senioren niet achterblijven.

Veel succes gewenst door team GCA
Eduard Botter, Annemarie van Houten, Monique Bruinsma, Roelien Roos, Thijs Hein.