Update van de kledingcommissie
29 oktober 2020

Update van de kledingcommissie

Het is alweer even geleden dat we een update hebben gegeven over de status van de nieuw aangeschafte wedstrijdkleding. Achter de schermen is er echter wel veel gebeurd en middels dit bericht willen wij aangeven wat de status op dit moment is, en waarom de nieuwe kleding langer op zich laat wachten dan verwacht.

Zoals we in het vorige bericht hebben aangegeven zijn er een aantal teams die voorzien gaan worden van nieuwe wedstrijdkleding. Het doel hiervan is om vanaf dit seizoen er voor te zorgen dat alle teams van v.v. de Weide in dezelfde wedstrijdkleding spelen. Dit vergt vanuit de vereniging uiteraard een behoorlijke investering en gezien de huidige omstandigheden als gevolg van de COVID-19 crisis moeten we hier uiterst zorgvuldig mee omgaan. Dit heeft er in beginsel al toe geleid dat we de kleding later besteld hebben dan gepland. Dit betekent dat het ons helaas niet gelukt is om bij het begin van de competitie de nieuwe kleding al in gebruik te kunnen nemen.

Daarna zijn er voor enkele teams nog sponsoren bij gekomen. Het is heel fijn dat we ook in deze tijd nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en daar zijn we dan ook heel blij mee. Als gevolg hiervan hebben we de bestelling enkele keren aan moeten passen wat de levertijd wat verlengd.

Wat we echter niet verwacht hadden was de grote mate van afstemming die benodigd was met Hummel om tot een finaal ontwerp te komen. De laatste keer dat we wedstrijdshirts hebben besteld is minimaal 4 jaar geleden omdat we met de voorgaande overeenkomst praktisch alle kleding in een keer hebben afgenomen. Hier was de achterliggende keten dan ook op ingericht en dat heeft ons nu niet geholpen. Daarnaast moesten de ontwerpen worden geverifieerd en goedgekeurd voordat we over konden gaan tot de definitieve bestelling. Echter, met veel overleg en een aantal aanpassingen hebben we het uiteindelijk voor elkaar gekregen en is het bedrukken van de wedstrijdshirts inmiddels in gang gezet. We verwachten dan ook dat we deze shirts binnen enkele weken geleverd krijgen.

Er is echter ook goed nieuws dat we graag willen delen.

De teams die dit jaar worden voorzien van een nieuwe aankleedlijn, hebben deze inmiddels ontvangen. De reacties zijn zeer positief en wij zijn als kledingcommissie ook ontzettend blij met het resultaat.

Daarnaast zijn de nieuwe sokken en broekjes inmiddels geleverd. Mochten de omstandigheden het toe laten, dan zullen wij op korte termijn beginnen met de uitgifte hiervan aan de teams die alleen nieuwe sokken of broekjes ontvangen.

Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd en mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke groet,
Materiaalcommissie v.v. de Weide