← Vorige pagina
Vacature Hoofdtrainer Vrouwen 1
06 januari 2022


Vacature Hoofdtrainer v.v. de Weide Vrouwen 1

VV de Weide Vrouwen 1 uitkomend in de 1ste klasse zaterdag competitie, is voor aankomend seizoen 2022-2023 op zoek naar een hoofdtrainer. De 1ste selectie traint op maandag- en woensdagavond en speelt haar wedstrijden op zaterdagmiddag.

De Vereniging.
V.v. de Weide wil een echte vereniging zijn. Dit betekent dat het bestuur naast prestatie, de onderlinge betrokkenheid, een sterke verenigingsband, gezelligheid en een plezierige omgeving voor iedereen van groot belang vindt. Dit betekent ook dat het opleiden van jeugdspelers voor de eigen selectie centraal staat. Er wordt veel waarde gehecht aan de doorstroming van de jeugd naar de seniorenselectie(s). Natuurlijk zijn spelers van buitenaf welkom, mits deze spelers binnen het profiel van onze vereniging passen.

Voetbaltechnische doelstelling van v.v. de Weide.
Wij zijn op zoek naar een trainer met een duidelijke visie die optimaal wil presteren binnen de gezamenlijk opgestelde doelen. Vrouwen 1 speelt momenteel in de eerste klasse en het streven is dan ook om in deze klasse te blijven spelen.
De voetbalvereniging v.v. de Weide leidt zijn jeugd op, om uiteindelijk in de seniorenselectie te kunnen spelen. Het daar waar mogelijk integreren van talentvolle jeugdspelers is één van de uitgangspunten. Hiervoor is een goede afstemming binnen de selectie, maar ook met de gehele vereniging, een van de belangrijkste doelstellingen. De hoofdtrainer en de trainers van het tweede en derde elftal moeten in samenwerking met de jeugdtrainers hiertoe initiatieven ontplooien en actief zijn om deze doelstellingen te behalen.

Profielschets hoofdtrainer v.v. de Weide, Taken en verantwoordelijkheden:
⦁ De hoofdtrainer verzorgt trainingen van het eerste elftal en coacht de wedstrijden van het eerste elftal op zaterdag.
⦁ De hoofdtrainer zal een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van de selectiespelers op voetbaltechnisch en -tactisch gebied.
⦁ De hoofdtrainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie.
⦁ De hoofdtrainer zorgt in samenwerking met de staf voor een prettige (werk)sfeer binnen de gehele selectie en bewaakt dit proces

Profiel kandidaat:
⦁ De hoofdtrainer is ambitieus en wil het maximale uit de gehele selectie halen
⦁ De hoofdtrainer communiceert makkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen
⦁ De hoofdtrainer is gericht op doorstroming en ontwikkeling van selectie- en jeugdspelers
⦁ De hoofdtrainer is in het bezit van de trainers diploma UEFA C Trainer coach III (Pré)
⦁ De hoofdtrainer toont grote betrokkenheid bij de gehele vereniging en wil meebouwen aan verder ontwikkeling van de (vrouwen)organisatie binnen de vereniging

Reageren kan tot 02-02-2022 via: vrouwenvoetbal@vvdeweide.nl
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting