← Vorige pagina
Verlenging Technische Staf en Begeleiding
18 december 2020


Verlenging Technische Staf en Begeleiding 1ste en 2de selectie.

De afgelopen weken hebben er gesprekken plaatsgevonden tussen de commissie voetbalzaken, de technische staf en de spelersraad van zowel de 1ste als 2de selectie. Dit waren zeer positieve gesprekken, waarin is gebleken dat alle partijen positief zijn over de huidige samenwerking, en deze graag doortrekken naar volgend seizoen.
Met dit bericht wil het bestuur dan ook mededelen dat we de contracten met de volledige technische staf hebben verlengd voor het seizoen 2021/ 2022.

Dit houdt in dat Marcel Smid (hoofdtrainer), Hans Slender (assistent trainer 1ste), Marnix Bakker (trainer 2de), Gerry Mol (keeperstrainer) en Bert Blankensteijn (verzorger) volgend seizoen wederom de technische staf zullen vormen.
Ook de begeleiding, bestaande uit Mart de Lange, Roel Benjamins, Bert Koster, Manno Roemahlewang en Rick Terpstra hebben ingestemd om volgend seizoen hun rol bij het 1ste en 2de blijven vervullen. De CVZ is nog in overleg met Aron Petstra (nu assistent 2de) over zijn rol in de organisatie van volgend seizoen.

Vanzelfsprekend zijn we als bestuur verheugd over deze continuïteit in deze voor iedereen lastige / voetballoze periode.
We kijken dan ook uit naar het moment waarop we weer kunnen voetballen, hopend op enige vorm van wedstrijden tot aan de zomer, en een succesvol volgend seizoen.

Rest mij iedereen, ondanks alle restricties, hele fijne feestdagen en goede jaarwisseling toe te wensen.

Met sportieve groet
Namens het bestuur en de CVZ.
v.v. de Weide
Elbe 1
7908 HB Hoogeveen

Tel. 0528-275361

hosting