Vrijwilligers gezocht!
05 januari 2023

Allereerst namens de kantinecommissie de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Ieder jaar is het een hele opgave om de bezetting voor de kantine rond te krijgen. We zijn dan ook enorm blij met de grote aantallen vrijwilligers die zich iedere zaterdag inzetten om dit op een leuke manier in te vullen, zowel voor bezoekers als de vrijwilligers zelf. Het enthousiasme is daarbij zeer aanstekelijk.

Echter merken ook wij een groeiend tekort aan mensen, komende seizoenshelft met name in de ploegen voor het tijdstip van 11:00 - 15:00 uur. Meerdere ploegen zijn er helaas mee gestopt waardoor een lastige situatie is ontstaan. Zoekende naar een manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken willen we het graag via deze weg proberen.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om, in een groepje van 4 a 5 mensen een aantal kantinediensten te draaien per jaar? Dan willen we jou hierbij vragen om contact met ons op te nemen via mailadres kantinezaken@vvdeweide.nl, of rechtstreeks via whatsapp op telefoonnummer 06-46203046. Mocht een vaste indeling lastig zijn maar mogen we jou bijv. wel op een reservelijst zetten ook dan willen we je vragen contact op te nemen.

Onder het motto vele handen maken ligt werk hopen we op jullie aanmelding. Mochten er vragen dan wel opmerkingen zijn dan horen wij natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,
Namens de kantinecommissie